Privacy Policy

Në Ankande Shqiptare, ne e kuptojmë nevojat tuaja për jetën private dhe janë të shqetësuar në lidhje me përdorimin e informacionit tuaj. Informacion në lidhje me ju, përdorues tonë ose mysafir është një pjesë shumë e rëndësishme e biznesit tonë. Të ndjehen të sigurt se ne nuk e shesim, tregtisë, ose jepni nga ndonjë e informacionit tuaj për ndonjë palë të treta. Të gjitha informatat është parë vetëm nga ne në Ankande Shqiptare, ne përdorim informacionin që ju të hyjë në faqen tonë të internetit, ose na japin me telefon, si një mjet për të iu përgjigjur për ju apo përmirësimin e shërbimit tonë.