Rreth nesh

Ankande Shqiptare është treg online. Ne jemi të fokusuar në tregun global ndërkombëtar. Kur të blesh nga vende të ndryshme, blerësit kanë mundësinë unike për të marrë produkte unike ata nuk kanë në vendin e tyre, ose të merrni produkte për çmim shumë më të ulët se ata mund të blejnë në nivel lokal. Produktet për Ankande Shqiptare janë shitur nga shitësit 3 partisë. Megjithatë, ne vetëm pranojmë shitësit mirë besuar se ne i sigurt do të bëjë të mirën e tyre për mbajtjen e biznes online i sinqertë. Ankande Shqiptare jap 100% garanci ju do të merrni porosinë tuaj ose rimbursim korresponduese të holla për të gjitha produktet e blera në faqen tonë të internetit. Ju lutemi të shfletoni faqen tonë të internetit për detaje mbi pagesës dhe të dorëzimit, mbrojtjen e blerësit, rimbursimet dhe kthimet dhe kushtet e shërbimit.