#707
Shumë 10 lapsa me papagall dizajnit, të gjallë tropikale të projektimit, lapsa me shumicë
Çmim 651.45 Lek
Kategori
Lapsat
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 651.45 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 781.74 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Punuar me dorë lapsa me ngjyra të ndryshme, të gdhendur dhe e pikturuar me dizajn të tropikale parrots, çdo qese ka 10 njësi. Druri Balsa. Këto janë handcarved druri ngjyrë lapsa me laps kokë si një papagall. Gjatësia e një laps është rreth 10cm dhe ata janë gjithashtu shumë të trasha. E papagall kokën vjen në shumë ngjyra të ndryshme në çdo laps. Janë rreth pesë ngjyra të ndryshme e lapsa.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: