#2871
Fëmijët e Botës , Pema e Jetës Haiti Metalike Artit, 60cm
Çmim 5 614.88 Lek
Kategori
Vepra artizanale metalike
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 674.46 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 674.46 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Këto skulptura të mrekullueshme janë punuar me dorë, nga 55 gallon naftë bateri në Haiti. Çdo pjesë është handcrafted duke filluar me një tërhequr model në metal. Chisels dhe një çekiç të madh janë përdorur për të prerë dhe myk planet, pastaj artisti smooths nga çeliku e skajeve të përafërt. Kur shumë të ndërlikuar skulpturë është i plotë, artisti shenja emrin e tij me guxim me një daltë të vogël. Çeliku bateri të ndryshojnë nga një kafe në gri të zezë. Si e tillë, ngjyrat do të ndryshojnë në secilin, unike copë. Ju falënderoj për mbështetjen e artistëve tanë. Çdo blerje e bën një ndryshim të madh në kualitetin e jetës së tyre. Madhësia 60 cm.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: