#2868
Muzikant Engjëll, e Ricikluar Whimsical Art Popullore Haiti, 15x86cm
Çmim 4 940.42 Lek
Kategori
Vepra artizanale metalike
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 674.46 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 674.46 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Muzikant Engjëll. Kryerjen e një melodike serenatë, shpendëve dhe engjëlli i kombinuar si një tuneful duet në të mrekullueshme moonlit harmoni. Pak natë muzikë! Madhësia 15x86cm.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: