#2867
Engjëlli, Djali Luajtur Daulle, Haiti Metalike Mur Je, Fer, të Riciklueshme Metalike Mur Je, Çeliku mur Skulpturë, 46x86cm
Çmim 12 921.53 Lek
Kategori
Vepra artizanale metalike
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 674.46 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 674.46 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Daulle Duke Luajtur Engjëll Djalë. Drumming në Haiti është shpesh një jetë intensive ritual praktikë që kryhen për qëllim ngritjen e shpirtit dhe pasurimit të shpirtit. Madhësia 46x86cm.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: