#2861
Bossou 3 Brirët në Varrezat Mur Je Metalike Perdet Mur Haitian Produktet e Artit Dhe vepra Artizanale Port Au Prince Haiti
Çmim 5 604.89 Lek
Kategori
Vepra artizanale metalike
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 673.26 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 673.26 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Haitian metalike voodoo artit. Skulpturë përfaqëson Bossou 3 brirët në varrezat. Madhësia 60 cm.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: