#2859
Engjëlli Valle, Haiti Metalike Mur Je, Madhësia 46x86cm
Çmim 8 930.42 Lek
Kategori
Vepra artizanale metalike
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 670.20 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 670.20 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Elegante engjëll kënduar dhe vallëzuar me tokat e tij me krahë miqtë. Vëreni detaje të imëta të punës së saj fustan, e pabesueshme beading në krahët e saj, dhe rrugën e saj të flokëve, duket se vorbull rreth saj, si ajo waltzes qiellor muzikë. Një hartuar bukur copë art popullore për shtëpi ose në kopsht. Madhësia 46x86cm.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: