#2858
Medusa me Peshk dhe Yll Deti Metalike Artizanati Haitian Metalike Mur Je, Madhësia 38cm
Çmim 4 462.41 Lek
Kategori
Vepra artizanale metalike
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 670.20 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 670.20 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Medusa me peshk dhe yll deti mur dekor, Haitian metalike mur je. Madhësia 38cm.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: