#2856
Oktapod me Sealife Haitian të Riciklueshme Metalike Mur Je, Madhësi 60 cm
Çmim 5 596.90 Lek
Kategori
Të Tjera, Shumë
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 672.30 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 672.30 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Haitian metalike të artit. Skulpturë përfaqëson oktapod dhe jetën e detit. Madhësia 60 cm
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: