#1809
Druri qen maskë të punuar me dorë në ekuador, artit dhe vepra artizanale
Çmim 5 233.00 Lek
Kategori
Maska etnike
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 800.00 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 800.00 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Druri maskë e qen, të punuar me dorë në Ekuador. Ne ofrojmë shumëllojshmëri të gjerë të punuar me dorë të gjallë të kafshëve maska. Madhësia 23x14x12 cm.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: