#1591
Metal unazë me tibetan letra dhe bruz guri, të lirë e modës bizhuteri
Çmim 456.01 Lek
Kategori
Unaza
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 521.16 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 521.16 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Unë do të ju dërgoj metalike unazë me Tibetan dekor në metal dhe bruz guri. Blini lirë modës bizhuteri, Etj.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: