#1471
Pjesa 2 unaza metalike ngjyrë bruz, të blerë bizhuteri kostum
Çmim 977.17 Lek
Kategori
Unaza
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 781.74 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 781.74 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Unë të ofrojë për shitje 2 bruz modës Tibetan unaza e bërë nga metali. Unazat janë të zbukuruar me metal dhe shumë copa ngjyrë bruz. Unë do të ju dërgojnë 2 unaza e modele të ndryshme.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: