• Shtëpi
  • Bizhuteri
  • Unaza
  • Shumë 4 unaza me bruz dekor në metal, në fund të lartë kostum bizhuteri, modelet e fundit për gratë
#1424
Shumë 4 unaza me bruz dekor në metal, në fund të lartë kostum bizhuteri, modelet e fundit për gratë
Çmim 2 214.92 Lek
Kategori
Unaza
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 781.74 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 781.74 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Unë do të ju dërgoj 4 unaza punëdore me metal dhe bruz dekor. Modelet e fundit për gratë, Etj.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: