#1371
Shumë 5 unaza me tibetan gurë, modës bizhuteri me shumicë
Çmim 1 237.75 Lek
Kategori
Unaza
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 781.74 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 781.74 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Shumë 5 punuar me dorë unaza, modele të ndryshme. Argjendi unaza vendosur me natyrore bruz gurë. Ata vijnë në një size (madhësia 18). Gurët vijnë në forma të ndryshme dhe unaza të keni cilësimet të ndryshme. Gurët kanë qenë të prerë dhe të lëmuar të sjellë nga bukurinë e tyre, ndërsa mbajtjen e tyre natyrore aspektet.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: