#1241
Shumë 8 druri handpainted lapsa matryoshka babushka ruse druri artizanale e popullore e artit promovuese e produkteve artikuj
Çmim 2 638.36 Lek
Kategori
Lapsat
Gjendje
Aktiv
Metodat e pagesës
  • Paypal
  • MoneyGram
  • Banka Wire
anijeve çmimi
  • SQ çmimi anijeve: 651.45 Lek
  • Çmimi ndërkombëtar të anijeve: 651.45 Lek
kohë për dorëzim
15-30 ditë me të vlefshme online, ndjekja e
kthim
kthimet pranohen
blerësit e mbrojtjes
garanci në mënyrë që pranimi ose parave rimbursim
Informacioni Shitës

Shitur nga zanate

Anëtar që prej: 23.04.2015


Shih më shumë artikuj nga ky shitës

Më shumë për artikull
Shumë 8 etnike druri lapsa handpainted, origjinale të artit, të bërë në Rusi, modele të ndryshme.

Lapsa me ngjyra e stilizuar në formën dhe modelin e ushtarëve dhe matryoshkas (rusisht fole kukulla). Origjinale të artit, dora e pikturuar në Rusi. Këto lapsa mund të përdoret si promovuese e artikujve, mbahen si koleksione ose thjesht të përdoret si lapsat e tyre të drejtpërdrejtë qëllim.
Shqyrtime

Adresa juaj e-mail:

Pyetje: